2013-07-06 09:38:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Sokat dolgozott az utóbbi időben

Napi horoszkóp július 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A kedvességével, készségességével egyesek visszaélhetnek. Meglehet, ön ezt nem bánja, mert örül, ha segíthet. Ha azonban már minden mértéket túllép a kihasználás, és nem lát viszonzást, kikelhet magából. Az is kell néha.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az utóbbi időben sokat dolgozott, ezért igencsak kimerült lehet. A szombat ezért legyen szent, és ne kezdje máris házimunkával a napot. Inkább látogasson meg egy strandot, vagy heverésszen, sütkérezzen a kertjében! Töltődjön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egyre jobban érzi, hogy vissza kellene találnia régi önmagához. Most úgy érzi, hogy stabilabban, két lábbal áll a földön, és ez a magabiztosság is segíti önt régi-új énjének kialakításában. Mert van azért maradandó változás is.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A sorsa végre kedvező fordulatot vett, és ezért erősebbnek, határozottabbnak érezheti magát. Kell is, hogy erőt mutasson, de vigyázzon, nehogy önzőnek találtassák. Törődjön többet a kedvesével, ossza meg vele a szép napokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A nyugodtan átgondolt döntések viszik előbbre a munkájában. Ám, ha a szabadságára készül éppen, akkor még inkább nyugodtnak érezheti magát. Az idő is tökéletes, a vonásai kisimulnak. Minden adott a megújuláshoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma csalódás érheti, esetleg elveszíthet egy az ön számára fontos embert. Az élet úgy hozza, hogy a gyermekkorral kapcsolatos problémák újra előtérbe kerülhetnek. Ami akkor a tudattalanban maradt, most tudatossá válhat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hiába a nap és a sok fény odakint, a lelke mégis borúsra váltott. Ez pedig beárnyékolhatja a társkapcsolatát. A bánat gyökere a pénzügyi nehézségekben rejlik. A megoldás közel van, de tennie kell érte, és főképpen hinnie kell benne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Legyen ma figyelmesebb a barátaival! Rendezzen egy kerti partit, és a meghíváskor ne feledkezzen el senkiről! Ön is érzékeny ember, ezért megértheti, ha mások is azok. Nehogy tartós sértődés legyen a dologból!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne törődjön az irigységgel: sem akkor, ha mások irigyek önre, fordítva meg még kevésbé! Koncentráljon inkább az élet örömeire, és arra, ami önnek jó. Az életben az a különös, hogy az válik túlsúlyossá, amire figyelünk.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Anyagi nehézségei támadhatnak, ami miatt megeshet, hogy kénytelen lesz kölcsönkérni valakitől. Van, aki szívesen ad, és még az is előfordulhat, hogy nem csak kölcsön formájában tud segíteni önön. Merjen segítséget kérni!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben kissé elhanyagolta az egészségét. Jó lenne, ha végre odafigyelne a táplálkozására, és az egészséges ételeket helyezné előtérbe. Most itt a nyár, van rá mód, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasszon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: